Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Více se můžete dozvědět zde

KONTAKTY

MakováPanenka.cz
Nádražní 103,
463 31 Chrastava
tel: +420 777 884 329
napište nám
e-mail: info(a)makovapanenka.cz

NOVINKY

arr3Nové produkty pro členy klubu přednostněNové produkty (kategorie Dětské oblečení) přednostně pro členy Klubu Maková panenka.cz. Proto se...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 260 Kč (10 EUR)
skladem
naše cena 144 Kč (6 EUR)
skladem
naše cena 345 Kč (13 EUR)
skladem
 
 

 

 



NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 259 Kč (10 EUR)
skladem

Obchodní podmínky a GDPR » GDPR (chráníme Vaše údaje)
Ochrana osobních údajů
  • Společnost Miroslav Kotlár, se sídlem Nádražní 103, 463 31 Chrastava, IČ 49111400 (fyzická osoba), dále jen „prodávající“ nebo „správce“ zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  • Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  • Zpracování osobních údajů je prováděno fyzickou osobou (podnikající) Miroslav Kotlár, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  • Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@makovapanenka.cz.

  • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.makovapanenka.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Společnost SmartSelling a.s., IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
Obchodní podmínky eshopu MakováPanenka.cz

Obchodní podmínky, které upravují základní práva, ale i povinnosti zejména ze strany eshopu a některé ujednání směrem k zákazníkům (kliknutím na celý tento řádek obchodní podmínky zobrazíte)

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů si můžete zobrazit zde, kliknutím na celý tento řádek

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti si můžete zobrazi kliknutím na celý tento řádek

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes si můžete zobrazit kliknutím na celý tento řádek.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení si můžete zobrazit kliknutím na celý tento řádek

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu si můžete zobrazit kliknutím na celý tento řádek

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek si můžete zobrazit kliknutím na celý tento řádek

Ochrana osobních údajů e-shopu Makovapanenka.cz

Ochrana osobních údajů e-shopu Makovapanenka.cz k přečtení plného znění zde